Svetovanje za digitalno transformacijo

Kako do strategije, s katero boste dosegli vse svoje ključne kazalnike uspešnosti?

Majhna in srednje velika proizvodna podjetja, ki pri pripravi digitalne strategije in akcijskega načrta za uvajanje rešitev na področju Industrije 4.0 sodelujejo z nami, svojo skupno učinkovitost (OEE) lahko povečajo do 10%.

Naše celovite svetovalne storitve za digitalno transformacijo in rešitve za pametne tovarne jim namreč omogočajo, da optimizirajo stroške dela in zalog, znižajo organizacijske zastoje, skrajšajo čase na montažnih linijah in drastično pohitrijo prenos znanj med zaposlenimi.

Svojim naročnikom nikoli ne obljubljamo visokoletečih rezultatov na ”prvo žogo”. S pomočjo lastne, mednarodno uveljavljene aplikacije I 4.0 READINESS najprej ugotovimo, v kateri stopnji digitalne zrelosti se njihovo podjetje dejansko nahaja. Nato jim pomagamo pri pripravi strategije, akcijskega načrta in iskanju ustreznih virov financiranja ter jim v dolgoročnem strateškem partnerstvu zagotavljamo varne, modularne, povezljive in skalabilne rešitve za Industrijo 4.0.

Če tudi vas zanima, kakšna je dejanska stopnja digitalne zrelosti vašega podjetja in kakšen je rang vašega podjetja v primerjavi s statistično reprezentativnim vzorcem podjetij na razvitih evropskih trgih, vas vabimo k izpolnjevanju naše brezplačne aplikacije I 4.0 READINES!

 

PREIZKUSITE APLIKACIJO I 4.0 READINESS

Kje ste in kam želite priti?

Z izpolnjevanjem brezplačne verzije aplikacije I 4.0 READINESS boste pridobili dragocen vpogled v to, kje v resnici ste na področju digitalne zrelosti in kam želite priti v nadaljevanju proces digitalne preobrazbe.

Vaše rezultate bo aplikacija primerjala z referenčnimi vrednostmi reprezentativnega vzorca podjetij na razvitih trgih in tako boste lahko ugotovili, ali so načrtovani koraki vaše digitalne preobrazbe skladni s svetovnimi trendi.

Rezultat vašega podjetja glede na povprečne vrednosti vzorca boste pridobili za pet (od skupno osmih) ključnih področij digitalne transformacije, in sicer za strategijo, digitalne rešitve za podporo procesom, digitalne produkte in storitve, organizacijo podjetja in sledenje načelom Industrije 4.0.

 

Vas zanima celovita in poglobljena ocena?

Medtem ko z brezplačno aplikacijo I 4.0 READINESS na učinkovit in kredibilen način pridobite informativno oceno digitalne zrelosti vašega podjetja, lahko do celovite in poglobljene analize pridete, če stopite v stik z našimi izkušenimi svetovalci.

Pri svojem delu uporabljajo kombinacijo mednarodno priznane metodologije za ocenjevanje digitalne zrelosti podjetij in modela, ki smo ga razvili v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ter ga nadgradili s slovenskim znanjem in izkušnjami na področju digitalizacije proizvodnih podjetij.

S celovito in poglobljeno oceno digitalne zrelosti boste za vaše podjetje pridobili rezultate za vseh osem ključnih področij digitalne transformacije – od upravljanja odnosov s kupci in uporabniške izkušnjepodatkovne strategijeprocesov in digitalnih rešitev za podporo poslovanjadigitalnih poslovnih modelov, produktov in storitevstrategije razvoja digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest do strategije razvoja digitalne organizacijske kulturekibernetske varnosti in Industrije 4.0.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Zakaj smo lahko vaš idealen partner?

Kolektor Digital je eden izmed vodilnih sistemskih integratorjev v CEE regiji, ki razvija napredne rešitve za pametne tovarne Industrije 4.0.

 Več kot 10.000 uspešno izpeljanih projektov

V zadnjih 20 letih smo zase in za svoje naročnike uspešno zasnovali in izvedli več kot 10.000 projektov industrijske informatizacije, avtomatizacije in digitalizacije. Naše rešitve temeljijo na umetni inteligenci, pametni industrijski robotiki in naprednih vizualnih ter simulacijskih tehnologijah. Z njimi učinkovito rešujemo izzive malih in srednje velikih podjetij, katerim znižujemo začetne CAPEX investicije oziroma jih konverziramo v OPEX.

 

Dolgoročno partnerstvo in celovita podpora

Pri izvajanju svetovalnih storitev za digitalno transformacijo gradimo dolgoročna partnerstva. Z bogatim naborom industrijskih domenskih znanj, izkušenj in kompetenc svojim naročnikom zagotavljamo celovito podporo, upoštevajoč zatečeno stanje v podjetju. Vodimo jih po poti organske rasti, s stopnjo digitalne zrelosti usklajenega in postopnega napredovanja do zastavljenih ciljev – od prvih uvodnih svetovanj do priprave strategije in akcijskega načrta s predlogi konkretnih rešitev za Industrijo 4.0.

 

Poznamo vaše izzive pri iskanju rešitev za Industrijo 4.0

 

 

 Stopite v stik z nami 

Vsako proizvodno podjetje, ki želi slediti trendom, ohranjati konkurenčnost, se razvijati in rasti, potrebuje močnega in zaupanja vrednega razvojnega partnerja. V Kolektorj Digital svojim naročnikom na poti celostne digitalne transformacije stojimo ob strani, razumemo njihove potrebe in zahteve ter jim zagotavljamo vso potrebno strokovno in tehnično podporo.

Za svetovanje ali podporo pri uvajanju projektov na področju Industrije nas pokličite ali nam pišite:

Aleš Gajšek, direktor poslovnega razvoja
+386 41 614 076  |  ales.gajsek@kolektor.com | kontaktni spletni obrazec

 

 Partnerska mreža